TIETOA MEISTÄ

Born to let you play live

VISIOMME...

... on antaa bändeille, ryhmille, artisteille ja muusikoille mahdollisuus soittaa parhaimmilla lavoilla ammattimaisessa ympäristössä ja antaa sitä kautta todella tärkeää kokemusta isoilla lavoilla soittamisesta sekä mahdollisuuden tuoda omaa musiikkiaan esille.
Perustamisensa jälkeen vuonna 1992, kun ryhmä muusikkoja yhdisti voimansa luodakseen alustan jossa bändit saavat mahdollisuuden menestyä, Emergenza Festival on antanut tuhansille bändeille mahdollisuuden jota ei voi saada mistään muualta.
Tässä ei ole kyse vain keikoista - Emergenza voi olla elämäsi kokemus!

Intohimoa

100%

Pätevyyttä

100%

Motivaatiota

100%
· Buukkamme parhaat klubit keikkoja varten. Tarjoamme käyttöön koko backlinen ja järjestämme keikat ammattimaisuudella, jota yleensä vain tunnetut artistit kokevat.

· Se, että järjestämiämme keikkoja on ollut neljässä maanosassa, 34 eri maassa ja 782 eri klubilla tekee Emergenza Festivalista maailman isoimman live tapahtuman uusille ja nouseville artisteille. Teemme yhteistyötä kollegoidemme kanssa eri maista tarjotaksemme erityisiä vierailukeikkoja klubeille, joille suomalaisen artistin on normaalisti mahdoton saada keikkaa, ellei ole jo kansainvälisesti kuuluisa. Kansainväliset finaalit ovat osa Saksassa järjestettävää Taubertal Festivalia.

· Joka vuosi, noin 4000 bändiä, ryhmää ja artistia osallistuu Emergenza Festivaliin.

· Vuoden 2000 jälkeen olemme tarjonneet noin 500 keikkaa tunnetuilla festivaaleilla ja tapahtumissa, kuten SXSW, Vans Warped Tour, Popkomm, Musikmesse ja muissa.

· Vuoden 2008 jälkeen olemme seuranneet 100 bändiä ARTISTPOOL projektissamme, jossa työskentelemmä osaanottajien kanssa jotka ovat osoittaneet olevansa valmiita etenemään urallaan.

· Vuodessa järjestetään yli 100 keikkaa artisteille ARTISTPOOL projektista.

· Teemme yhteistyötä useiden festivaalien kanssa tarjotaksemme mahdollisia keikkoja Emergenzaan osallistuneille.

· Business-verkostomme musiikki alalla on varmastikin vahvimpia, mitä voi löytää projektissa, joka keskittyy pääasiassa pienempiin ja nouseviin bändeihin ja artisteihin. Teemme yhteistyötä myös musiikkialan isojen tekijöiden kanssa, kuten UNIVERSAL MUSIC / Spinnup, MARSHALL RECORDS, PLEDGE Music, MUSIKMESSE Frankfurt, MUSIK MEYER, GEWA, MEINL, TARGET, EXTRATOURS, WIZARD PROMOTION, CHIMPERATOR, FOUR MUSIC jne.

· Edellisten vuosien osallistujistamme monet ovat menestyneet isosti alalla osallistumisensa jälkeen: NICO & VINZ (NO), DONKEYBOY (NO), ROYAL REPUBLIC (SE), EMIL BULLS (D), ITCHY (D), LUKAS GRAHAMin rumpali, ja pitkä lista muitakin muusikoita jotka ovat menestyneet artisteina tai muissa alan hommissa.

Kysymys onkin - milloin sinun nimesi on tällä listalla?

Tiimi

Akistaff

Aki Juvonen

Finland Assistant Manager

Helsinki

400 345399

Bio

Aki Juvonen

ILMOITTAUTUMINEN