Backline

Kaikissa konserteissa Emergenza tarjoaa koko backlinen. Kaikki yhtyeet käyttävät samaa backlineä. Itse tarvitsee tuoda vain symbaaleita, kitaran, basson, pedaalit ja omat piuhansa.

KITARAKAMAT:


- Kaksi Marshall 4x12 kaappia ja JVM410H nupit
- Yksi MARSHALL JVM210C combo

BASSOKAMAT
- Yksi MARSHALL VBA400 vahvistin ja kaappi

RUMMUT
- MAPEX (22", 12", 13", 16", 14" snare)
Saa tuoda oman snaren, pedaalit ja tuolin. Jos tarvetta tuplapedaaleille, on tuotava omansa. Tuothan omat symbaalitelineesi, jos sinulla on enemmän kuin 2 crashia/chinaa/splashia.

Kaikki yllä mainitsematomat kamat on tuotava itse. Tarkoittaa siis muun muassa kosketinsoittimia (+ständi, tuoli ja piuhat), puhallinsoitin-mikrofonit, DJ välineet/tietokoneet/äänikortit ja tarvittavat piuhat DI-boksien yhdistämiseen.

Keikkapaikka tarjoaa
Normaalit mikrofonit ja mikkipiuhat sekä telineet ja lavalla käytettävät DI-boksit, koko PA:n, monitoroinnin, mikserin, valot ja miksaajan sekä valomiehen.


Mitä Emergenza tarjoaa yhtyeelleni?

Emergenza tarjoaa paikan, teknisen organisaation, äänimiehet, backlinen, promootion... teidän täytyy vain soittaa! Emergenza tarjoaa kaikki materiaalit: ei ainoastaan äänijärjestelmiä (p.a, mikrofonit, lavamonitorit jne.), vaan myös soitinlaitteet (kitara- ja bassovahvistimet, rumpusetit, symbaalit). Kaikki laitteet ovat huippulaatua. Teknikot ovat konserttipaikan, Emergenzan ja osallistuvan musiikkiliikkeen henkilökuntaa.

Onko konserttipaikalla perkussiot?

Ei ole.

Onko konserttipaikalla kosketinsoittimet?

Ei ole.

Voimmeko tuoda omat ääniteknikkomme?

Valitettavasti ette. Ainoastaan Emergenzan ääniteknikko on vastuussa illasta varusteista. Jos kuitenkin haluatte oman teknikkomme avustavan meidän ääniteknikkoamme, hän voi istua tämän vieressä. Emergenzan teknikko on kuitenkin ainoa, joka voi tehdä päätöksiä ja koskea säätöihin.

Minkä osan rumpusetistäni voin ottaa mukaan?

Voit tuoda virvelin, pedaalit, sähkörummut ja muita pieniä perkussioita.

Voimmeko saada erikoisia valotehosteita?

Joskus voimme järjestää erikoisia valotehosteita riippuen konserttipaikan säännöistä. Kertokaa toiveistanne teknisessä tapaamisessamme, niin katsotaan mitä voimme tehdä Voimmeko käyttää kitara-/bassoefektejämme?

Voimmeko käyttää omia kitara-/bassovahvistimiamme?

Ette valitetttavasti. Järjestäjät toimittavat vahvistimet ja kaikkien yhtyeiden on käytettävä niitä.

Voimmeko käyttää omia symbaalejamme?

Valitettavasti ette. Kaikkien yhtyeiden on käytettävä järjestäjien toimittamia symbaaleja.

Voimmeko käyttää omaa laulumikrofoniamme?

Valitettavasti ette Järjestäjät toimittavat mikrofonit ja kaikkien yhtyeiden on käytettävä samanlaisia mikrofoneja. Tällä pyritään välttämään tekniset ongelmat ja turhat viivästykset aikatauluissa.

Voimmeko ottaa omat lavateknikkomme mukaan?

Ette. Luotamme täysin kokeneeseen henkilökuntaamme ja sponsorimme laitteisiin.

Rumpalimme on vasenkätinen. Miten tämä on otettu tekniikan kannalta huomioon?

Yhtyeet, joissa on vasenkätinen rumpali tai erittäin monta soittajaa soittavat yleensä ensimmäisenä tai viimeisenä. Tekniikan tehokkuudella taataan paras mahdollinen ääni ja vähennetään yhtyeiden välillä kuluvaa aikaa.

ILMOITTAUTUMINEN