ILMOITTAUTUMINEN EMERGENZA FESTIVAL 2018 ON ALKANUT!

Oletko sinä seuraava bändi edustamaan Suomea ja raivaamaan tiesi kansainväliseen Saksan Taubertal Open Air Festivaalien finaaliin?

ILMOITTAUTUMINEN EMERGENZA FESTIVAL 2018 ON ALKANUT!

Emergenza Festival 09/19/2017

Emergenza Festival 2018 on täällä! Maailman suurin kansainvälinen festivaali pitää mukanaan yli 150 kaupunkia ja huipentuu finaaliin Saksassa Taubertal Open Air Festivalilla, jossa esiintyy Emergenza bändien lisäksi myös kansainvälisiä nimiä!

Emergenza Festivaali antaa parhaan jalustan tuoda omaa musiikkiaan esille, tutustua uusiin ihmisiin ja muusikoihin, niin omasta kuin toisista maista. Esiinny Suomen arvostetuimmissa keikkapaikoissa ja ansaitse paikkasi Pohjoismaiden finaaleihin sekä mahdollisuus jatkaa matkaa kansainväliseen finaaliin Taubertal Open Air Festivaaleille, jossa voittaja palkitaan joko Euroopankiertueella tai levytyssopimuksella. Juuri nyttenkin Tanskalainen The Agency, viimeisin voittajamme, tekee sopimuksiaan Marshall Recordsin kanssa!

Palatko halusta näyttää lahjasi, biisintekotaitosi ja bändisi energian? Klikkaa ‘ilmoita bändisi nyt’ kohtaa ja osallistu mukaan festivaaliin. Emergenza on ainutlaatuinen tilaisuus päästä loistamaan!

ILMOITTAUTUMINEN