PÄIVÄ 2

International final

PÄIVÄ 2

Emergenza Festival 08/12/2017 Tour CONCERT GIG LIVEMUSIC FESTIVAL LIVEGIG

FRANK E LE FORME SONICHE

SOLJUVAA ITALIAN KIELTÄ

Toinen päivä alkaa kirkkaana, mutta edellisen päivän sade on tehnyt maan todella mutaiseksi… kiva elementti festareilla. Päivän ensimmäinen bändi on rokkiryhmä Roomasta. Kello on kaksi, aivan liian aikaista krapulaporukalle, mutta bändi oli huikea ja juoksi lavalle herättämään kaikki.

Kaksi kitaraa, basso, rummut ja efektitehostettua laulua. Bändi on todella käyttänyt aikaa etsien oikeat soundit ja efektit ja on onnistunut siinä. Italian kieli kappaleissa toi myös hyvää omaperäisyyttä. Italian kieli raikuu soljuvasti ja yleisö (varsinkin naiset) oli haltioissaan. Hyvää esiintymistä, hyviä kappaleita ja hyvä keikka.

SEMPERFIELD

SAKSALAINEN TRIO: ROKIN PELASTAJAT?

Tämä trio näytti naapurin kilteiltä pojilta, hyvin pukeutuneina ikään kuin häihin menossa, mutta olivat kaikkea muuta kuin kilttejä. Särökitaraa, bassoa ja rumpuja haistattelu asenteella. Tydellistä rokkia, vanhaa kunnon rokkia.. mutta modernimpaa ja nuorta. Mahtava soundi, mahtavat kappaleet, mahtava yhtye. Rokki on kyllä täysin turvassa täällä… danke SEMPERFIELD!

INTERIEUR I NUIT

NORMANDIAN PARHAAT MUUSIKOT

Mahtavaa pop musiikkia tältä ranskalaislta yhtyeeltä. Todiste säveltäjän taitavuudesta on kaikissa heidän kappaleissaan - akustista kitaraa, sähkökitaraa, koskettimia kaikkia sekoitettuna täydellisesti yhteen. Huomaa että he hakevat tiettyä soundia ja onnistuvat siinä monipuolisesti. Hyviä kappaleita hyvin toteutettuna ja intohimolla. Täydellinen bändi ennen taukoa.. Nyt 2 tuntia päälavan pääesiintyjiä ja sitten takaisin emergenza bändeihin! Au revoir!

ANVILED

PUOLAN ELEKTRONISET KUNINKAAT

Mitä juuri tapahtui? Oikeasti…. Osaako kukaan sanoa mitään tähän? Ei. Bändi todella jätti kaikki sanattomiksi taidollaan. Tämä oli yksi kiinnostavimmista yhtyeistä, jota olemme nähneet ja luultavasti ensimmäinen instrumentaaliyhtye finaalien historiassa. Huikeaa sävellystaitoa. Kokeilevaa elektronista musiikkia? Rokkia elektromusiikissa? Tanssiklubimeininkiä? Pop musiikkia? Tämä yhtye sopisi todella hyvin klubille, mutta toimi myös todella hyvin avoimella festarialueellamme! Kitaristin loop-pedaalin käyttö oli huikeaa, DJ oli todella monipuolinen asemallaan ja rumpalilla oli groove hallussa. Parasta ikinä! Tätä oli Anviled. Ei voi kuvailla. Tämä pitää kokea!

SNARE COVER

LOOPPEJA, LOOPPEJA JA ENKELILAULUA

Olisi helppo verrata häntä Ed Sheeraniin, koska hän on yksin lavalla ja tekee kaiken, mutta totta puhuen…. Hän on parempi! Miksi? Lauluäänen takia. Yksinkertaisesti kauneinta laulua mitä olen ikinä kuullut. Todella hyviä melodioita rytmien päälle. Hän ei melkein edes päässyt keikalle, lentokoneen myöhästymisen takia ja lentoyhtiö kadotti tavarat (niinhän käy aina kun on oikeasti tärkeä keikka), mutta onneksi hän pääsi tänne. Olemme onnekkaita että näimme hänet. Uskomaton lahjakkuus joka on nähtävä livenä, tulemme muistamaan tämän aina.

CALLUM CHYNOWETH BAND

“TUOMIONPÄIVÄ, OLEMME MAHTAVIA”

He todella ovat mahtavia. Yksinkertainen trio tarttuvilla melodioilla. Rokkia ja melodioita tarvitaan hyvään menestyvään kappaleeseen ja Callumilla todella on taito tehdä näitä. Tämän Australialaisen bändin pitäisi soida joka radiokanavalla. Ja jos he eivät soi radiossa joka puolella maailmaa 3 vuoden sisään se johtuu vain siitä että musiikkialan ihmiset ovat tyhmiä, jotka eivät tiedä mikä on hyvää! Kuuntele ja seuraa tätä yhtyettä ja näe heidän keikkansa, et tule olemaa pettynyt! Mahtava bändi.

THE TRUEMEN

LÄNSISAKSAN ITSEVARMAT VIIHDYTTÄJÄT

Todistimme juuri kaikista mukaanottavimman esityksen. Heillä on etunsa, koska voivat puhua saksaa yleisölle, mutta he olivat mukavia, hauskoja ja fiksuja välipuheiden kanssa. Kaikki meni täydellisesti. Välipuheet olivat mahtavia, yleisöhuudatukset onnistuneita ja musiikki hyvää. Laulut olivat hyvin täydennettyjä taustalauluilla ja melodioilla. Piano, sähkökitara, akkari ja tiukka rytmisektio oli näiden viihdyttäjien linjaus. Yleisön mukaan saaminen taputuksiin ja lauluihin on vaikeaa, mutta he tekivät sen. Itsevarmaa, fiksua, mahtavaa ja saksalaista.

STILL AWAKE

METAL METAL METAL

Pitkät hiukset, pitkät takit,raskaat kitarat ja tuplabasarit toimivat. Mutta he olivat myös melodisia. Bändi soittaa vanhan tyylin metallia, joka vaatii paljon taitoa…. Varsinkin lauluissa, joka onkin heidän parhaita osiaan. Kaikki on kiinni laulusta. Mahtavaa oopperalaulua karismaattiselta naislaulajalta. Todella taitavaa, kuten oli kitarointi ja nopea basson soittokin. Koskettimet toivat juuri oikean lisäsoundin kappaleisiin. Todella hyvää työtä.

HUANASTONE

OLEMME MAHTAVIA, OLEMME RUOTSISTA JA TULIMME POTKIMAAN SINUT HEREILLE

Syvää, likaista ja dynaamista. Doomimaista kitarointia ja syvää laulua. Stoner rockia blues vaikutteilla. Kyuss ja Queens of the Stone Age ovat samankaltaisia bändejä, mutta tällä kokoonpanolla on jotain vieläkin enemmän. Musiikin lisäksi heillä on lavalle sopiva tyylitaju, ruotsalaisittain. Tyypit ovat aivan mahtavia. Niin mahtavia oikeastaan, että näyttää että he olisivat syntyneet rokkitähdiksi. Se on selvää - he kuuluvat lavalla ja olemme iloisia että he soittivat lavallamme Taubertal Festivaalilla.

VOSEM PO GRINVICHU

VENÄJÄN SEURAAVA ISOJEN LAVOJEN BÄNDI

Vosem po Grinvichu lopettaa toisen päivämme kansainvälisistä finaaleista, jotka eivät olisikaan kansainvälisiä ilman venäläistä bändiä. Heti ensimmäisenä on todettava että yhtyeellä on stadion pop kappaleita. Stadionmainen rokkityyppi “a la Coldplay” on Venäjän kisaaja länsimaita vastaan ja he todella näyttivät miten se tehdään hyvin. Kappaleet ovat täydellisiä radioon ja he ovat valmiita isoihin kuvioihin. Jotkin kappaleet olivat niin hyviä, että oikein haistattavat radiossa kuultaville kappaleilla…. Nämä pojat ansaitsevat radioaikaa. Täydellinen tapa lopettaa toinen päivä maratoonipäivämme jälkeen.. Kello on yksi yöllä, olemme väsyneitä, iloisia ja sopivan kaljoissa. Spasiba Venäjä!

ILMOITTAUTUMINEN