PÄIVÄ 3

International final

PÄIVÄ 3

Emergenza Festival 08/13/2017

BEATS UNLIMITED CREW

AIKA HAKEA TANSSIKENKÄSI

Viimeisen päivän ensimmäinen bändi ja luulisi että yön sataminen ja mutainen maa hidastaisi jo menoa, mutta musiikin todelliset fanit osaavat nauttia musiikista milloin vain. Teki mieli vain tanssia! Värikkäät asut, funkmeno päällä ja enemmän hip hoppia kun Detroitin klubilla torstai iltana (hyviä muistoja Alvin’s clubilta) Kaikki toimi todella hyvin loistavan bändin ansiosta (hip hopin soittamisessa täytyy olla ajoitus hallussa) ja mahtavan laulajan, joka räppäsi, lauloi ja viihdytti kuin ammattilainen! Olimme aivan hurmioissamme. Laulupaikalla oli myös kaunis nainen kauniilla äänellään. Tähän vielä päälle huikea taustalaulaja ja pakka on koossa. Eroittuva kappale minulle oli “things never stay the same”. Todella tarttuva ja vaikuttava kappale. Täydellinen päivän aloitus. Kiitos Hollanti! Kiitos

THE AGENCY

SUORAA ROCK N ROLLIA

He tekevät juuri sen mitä pitääkin. Rokkaavat. Puhtaasti ja yksinkertaisesti. Ylpeästi, kovaa ja ammattimaisesti. Rock on aina ajankohtaista ja muodissa. He olivat kuin Backyard Babies, mutta itsevarmempia ja seasssa Alice In Chains kitarasoundia. Tätä oli näiden Tanskalaisten teinipoikien soundi. Nämä nuorukaiset ovat luultavasti lavemme historian nuorin bändi ja yllättivät myös siksi positiivisesti - viattomuus, into ja energia. Huikea veto näiltä kundeilta!

TIME FOR ACTION

ESPANJALAISET TOIVAT AURINGONPAISTEEN TULLESSAAN

Tarttuvia kertosäkeitä, raskasat rummutusta ja likaista kitaransoittoa, joista muodostuu poppia. Espanjalaiset toivat auringon mukanaan, sillä juuri heidän aloittaessaan aurinko tuli viimein esille kunnolla ja pilvet katosivat taivaalta. 3 päivää sateessa… Aurinko tuntuu hyvältä! Bändi soitti todella tiukan setin todistaen asenteellaan, mistä espanjalaiset ovat tunnettuja ympäri maailmaa…. Muustakin kuin jalkapallosta. He osaavat poppia, rokkia ja mitä vaan…. Ja tänään he todistivat sen. Mahtava festivaalin lopetus. En malta odottaa tuloksia!!

ILMOITTAUTUMINEN